MFK Havířov - Václavovice 4:2 (2:0)

Zpět

Branky: Kunc M., Vítek T.

Sestava: Hess - Vrkoč, Kolář, Novotný, Kunc O. (Šoltýsek) - Kunc M., Šebesta, Vítek - Fukala (Boháč), Vaněk, Hranický (Zdrálek)

Trenéři: Vítek M., Hraniský S.

Naši starší žáci v neděli sehráli přípravné utkání proti velmi kvalitnímu soupeři MFK Haviřov, který je na 1.místě Krajského přeboru (2 soutěže nad našim MěP). Utkání se hrálo na celé hřiště, což byla pro většinu našich hráčů nová zkušenost, protože soutěžní utkání hrajeme na menším hřišti v počtu 6+1 hráčů. Tento hendikep však nebyl znát a hráči si rychle na větší prostor i vyšší počet hráčů zvykli. Kluci se domácích nezalekli a zejména v první půli jsme byli Havířovu vyrovnaným soupeřem. Dokázali jsme se vyrovnat v bojovnosti, nasazení i herní kvalitě. Vytvořili jsme si několik brankových příležitosti, které jsme bohužel neproměnili. Domáci byli v první půli produktivnější a vstřelili dvě branky po standardních situacích. Poločasový výsledek byl tedy 2:0.

Úvod druhé půle patřil domácím, prvních 15 minut jsme byli pasivní a domací si vytvořili herní převahu, šance a zvýšili náskok na 3:0, další 2 branky nebyly Havířovu uznány pro ofsajd. Hru se nám postupně podařilo vyrovnat a naše útočné úsilí bylo odměněno snižující brankou, kdy se po rohu trefil hlavou Matěj Kunc - 3:1. Hra byla nadále vyrovnaná, naši hráči se snažili předvádět kombinační hru i proti kvalitnímu soupeři a i když se jim to někdy nedařilo, tak jim patří pochvala za snahu. V závěru padly ještě dvě branky, nejdříve zvýšil náskok Havířov na 4:1 a v poslední minutě skóroval hlavou Tomáš Vítek a stanovil tak konečnou podobu výsledku na 4:2 pro domácí.

Všem klukům patří velká pochvala za předvedený výkon, nejen za bojovnost a nasazení, ale zejména za kvalitní hru, kterou proti silnému soupeři předvedli.

Rychlé kontakty

Předseda

Kuchař Jan

+420 603 412 003

hanyz@seznam.cz

Místopředseda

Ometák Lukáš

+420 724 573 269

ometak1@seznam.cz

Jednatel

Vítek Martin

+420 775 718 095

vitek@itprime.cz



Používáním tohoto webu souhlasíte s analýzou návštěvnosti pomocí souborů cookies.Cookies a podmínky užívání